MIRËSEVINI

NË HOTELIN TONË

Hoteli ynë ndodhet në zemër të natyrës, pranë gjirit të Shëngjinit, i rrethuar nga parqe kombëtare dhe mundësi argëtimi.

Ju ofron 6 Suita dhe 42 Dhoma në zonën më të qetë të plazhit  të Shëngjinit.

HOTEL ALBA është 43.5 km larg nga Aeroporti Nënë Tereza dhe 7 km larg nga qendra e qytetit te Lezhës.

Hoteli ynë është në buzë të detit dhe ka plazhin e tij me rërë të pastër dhe kurative për shumë sëmundje,e cila ka ngjyre të argjendë.
Uji i detit eshte kristal i pastër sepse nuk ka asnjë lloj ndotje industriale.
Hoteli yne dhe Shëngjini ndodhen në një pozicion gjeografik që ju lejon të shijoni
shëtitjet nëpër pyjet lagunore, në det, në malet përreth dhe tre kështjellat mesjetare:
Të Rozafës në Shkodër, Të Lisussit në Lezhë, Të Kastriotëve në Kruje.

EKSPLORONI

DHOMAT TONA

IMG_9871-min
IMG_9866-min
IMG_9840-min