ÇMIME

 • Suitat:
 • 25 Euro për përson
 • Dhomat
 • 20 Euro për përson

Shenim:

 1. Ne cmim perfshihet mengjes edhe nje cader me dy shezllon ne plazh.
 2. Fëmijet nën moshën 6 vjec nuk paguajnë për fjetje por paguajnë për ushqimin që konsumojnë.
 3. Fëmijet mbi moshën 6 vjec paguajnë gjysmën e cmimit të prindërve për fjetje në divanet e suitave apo krevatet portativ.
 4.  Për bebet vihet në dispozicion një krevatë i vogël i kompletuar pa pagesë.
 5. Në një suitë akomodohen deri në 4 persona.
 6.  Në një dhomë akomodohet një cift por sipas rastit mund të shtohet ose një krevat bebesh ose një krevat portativ për fëmije më të rritur.
 7. Në qoftë se një person i vetëm kërkon një suitë ,do të paguajë cmimin e plotë të saj për dy persona, sipas muajit.
 8. Në qoftë se një person i vetëm kërkon një dhomë ,do të paguajë cmimin e plotë të saj për dy persona,sipas muajit.
 9. Dhomat dhe suitat pastrohen cdo ditë .
 10. Carcafet dhe peshqirët ndërrohen cdo 3 ditë.
 11.  Nuk lejohet marrja dhe përdorimi i peshqirëve të hotelit në plazh.
 12.  Parkimi brenda kushton 2 euro, ndërsa parkimi me roje para hotelit është pa pagesë.
 • Suitat:
 • 30 Euro për përson
 • Dhomat
 • 25 Euro për përson

Shenim:

 1. Fëmijet nën moshën 6 vjec nuk paguajnë për fjetje por paguajnë për ushqimin që konsumojnë.
 2. Fëmijet mbi moshën 6 vjec paguajnë gjysmën e cmimit të prindërve për fjetje në divanet e suitave apo krevatet portativ.
 3.  Për bebet vihet në dispozicion një krevatë i vogël i kompletuar pa pagesë.
 4. Në një suitë akomodohen deri në 4 persona.
 5.  Në një dhomë akomodohet një cift por sipas rastit mund të shtohet ose një krevat bebesh ose një krevat portativ për fëmije më të rritur.
 6. Në qoftë se një person i vetëm kërkon një suitë ,do të paguajë cmimin e plotë të saj për dy persona, sipas muajit.
 7. Në qoftë se një person i vetëm kërkon një dhomë ,do të paguajë cmimin e plotë të saj për dy persona,sipas muajit.
 8. Dhomat dhe suitat pastrohen cdo ditë .
 9. Carcafet dhe peshqirët ndërrohen cdo 3 ditë.
 10.  Nuk lejohet marrja dhe përdorimi i peshqirëve të hotelit në plazh.
 11.  Parkimi brenda kushton 2 euro, ndërsa parkimi me roje para hotelit është pa pagesë.
 • Suitat:
 • 35 Euro për përson
 • Dhomat
 • 30 Euro për përson

Shenim:

 1. Fëmijet nën moshën 6 vjec nuk paguajnë për fjetje por paguajnë për ushqimin që konsumojnë.
 2. Fëmijet mbi moshën 6 vjec paguajnë gjysmën e cmimit të prindërve për fjetje në divanet e suitave apo krevatet portativ.
 3.  Për bebet vihet në dispozicion një krevatë i vogël i kompletuar pa pagesë.
 4. Në një suitë akomodohen deri në 4 persona.
 5.  Në një dhomë akomodohet një cift por sipas rastit mund të shtohet ose një krevat bebesh ose një krevat portativ për fëmije më të rritur.
 6. Në qoftë se një person i vetëm kërkon një suitë ,do të paguajë cmimin e plotë të saj për dy persona, sipas muajit.
 7. Në qoftë se një person i vetëm kërkon një dhomë ,do të paguajë cmimin e plotë të saj për dy persona,sipas muajit.
 8. Dhomat dhe suitat pastrohen cdo ditë .
 9. Carcafet dhe peshqirët ndërrohen cdo 3 ditë.
 10.  Nuk lejohet marrja dhe përdorimi i peshqirëve të hotelit në plazh.
 11.  Parkimi brenda kushton 2 euro, ndërsa parkimi me roje para hotelit është pa pagesë.